IMG_1978

Befejeződtek a földszinti szobákban zajló felújítási munkálatok a csíksomlyói Jakab Antal Házban. Az akadálymentesített helységeket elsősorban mozgássérült vendégeink részére ajánljuk.

Az elkészült szobák minden igényt és kényelmet kielégítve, speciálisan felszerelt fürdőszobával rendelkeznek. A szobákban nemcsak funkcionális változtatásokra került sor, igyekeztünk a beltéri hangulatot is feljavítani, így meszelésre, a fürdőszoba teljes felújítására, csempézésre, valamint a nyílászárók, víz- és villanyvezetékek teljes cseréjére is sor került. Jelenleg a Jakab Antal Házban két, a folyosók végén található felújított közös fürdőszoba áll az ide érkezők rendelkezése, amelyeket mozgássérült vendégeink is használhatnak.

A közelmúltban történt számos fejlesztés mellett a beruházások listája folytatódik. A további tervek közt szerepel az épület teljes újrameszelése és a padlózat kicserélése. Az energiatakarékosságra is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért tervezzük az épület szálló részének hőszigetelését, emellett pedig az összes nyílászáró kicserélését is.

IMG_1970IMG_1968IMG_1966IMG_2004IMG_1985